Wat is Congo

Een aantal jaren geleden was er eens een klein groepje mensen dat zich tot elkaar voelde aangetrokken. Al snel werd het voor hen duidelijk dat deze band meer verdiende dan alleen een vriendelijk gezicht en een gezellige tijd. Al snel werd dit groepje meer dan dat en besloot een dispuut te worden.

En het gaat voorspoedig! Nieuwe leden zijn ingegroend. Activiteiten en feesten zijn (en worden) georganiseerd. Kerstdiners, weekendjes, borrels, papa&mama-dagen en nog veel meer. Het houdt maar niet op! Met al bijna 30 Congo's (leden en reünisten) is Demos Dispuut Congo een fantastische groep mensen!

Congo is een dispuut dat staat voor lol, vindingrijkheid en vriendschap. Een hechtere band vind je niet snel bij andere groepen mensen. Altijd voor elkaar klaar staan en altijd in de stemming voor een feestje. Lol trappen met elkaar, gezellig borrelen. Waar we ook zijn, wij voelen ons thuis en maken er voor iedereen een leuke avond van!

Ondertussen bestaan we al weer 13 jaar en we're here to stay! Bereid u zich maar voor op een wilde tijd die Congo heet...

Groen is goed, Congo!

Robert (Giebel) Gieben